MarketMaker blog

Bemutató - Tommy Hilfiger Pénztárca

Kristóf
2020.11.25 13:03
Bemutató - Tommy Hilfiger Pénztárca

Szeretnél magadnak egy elegáns Tommy Hilfiger férfi pénztárcát, de nem találod meg a stílusodnak megfelelőt? Ez nem meglepő, sajnos itthon csak egy nagyon limitált portfólió elérhető a Tommy Hilfiger pénztárcákból.  Ebben a rövid cikkben bemutatok néhány típust, ami eddig leginkább csak az USA-ban volt elérhető, viszont már elérhető Magyarországon is. Illetve megmutatom, hogy a saját pénztárcám hogyan bírta a napi használatot.

Tommy Hilfiger bőr pénztácra (Ranger sorozat)

Én személy szerint pont ezt a típust használom egy picit világosabb színben, így első kézből tudok nyilatkozni a minőségéről. ~ 2 éve vásároltam azóta "nyúzom" . Bankkártyából 4 db-ot tudsz beletenni könnyen elérhető helyre, ezen kívül és az irataimat is ebben tartom (személyi, jogsi + néhány névjegy).

Ezekkel együtt még mindig "slim"-nek azaz vékony megjelenésűnek mondanám ezt a pénztárcát. Ennek az a fő oka, hogy aprópénz tárolására nincs lehetőség. Ez hátránynak is mondható bár én a vásárláskor úgy voltam vele, hogy nem akarok vasat cipelni a zsebemben. Szerencsére erre nincs is nagyon szükség, mert ahol tudok paypass-al fizetek.

Tommy Hilfiger bőr pénztárca - minősége

Röviden összefoglalva: elég jól bírja  A korábban használt "noname" pénztárcákhoz képest ennek a tommy hilfiger modellnek a megjelenése még 2 év után is teljesen vállalható. A hosszú használat következtében a logo melletti bőrfelület (ami kiemelkedik a pénztárcából) egy nagyon picit már elszíneződött (feketés lett) de ez csak közelről látható.

Ahol a pénztárca összehajlik és vékonyabb a bőr ott látható már egy enyhe kopás, de ez szintén nem látszik kívülről. Úgy gondlom, hogy még ~ 1-2 évig olyan állapotban lesz, hogy nem kell lecserélnem

Feltöltök két képet, amit most készítettem az én tommy hilfiger tárcámról, hogy meg tudjátok nézni, hogy milyen állapotban van két év használat után (2017-ben készült képek):

Kép1 nagy méretben ; Kép2 nagy méretben

 

UPDATE 2020. november: Még további 3 évig használtam a pénztárcát, azaz összesen 5 évig volt meg ez a modell. Mostanra a belső varrás már elengedett, illetve az oldalán több helyen is elég kopott. A nagyobb bőrfelületek szintén viseletesek, de 5 év napi használathoz képest azt mondanám, hogy nagyon jól bírta.

Kép1 nagy méretben ; Kép2 nagy méretben